Belangrijke ruiterinformatie 2018

 

Informatie voor ruiters die deelnemen aan de internationale wedstrijd 28 – 30 juni 2018

Registreer je als ruiter (code MIHT18RID)  

Aankomst

De Veterinarian Delegate heeft, volgens de regels van de FEI, bepaald dat paarden uitsluitend de stallen in mogen na ‘examination on arrival’ door een dierenarts. Dat betekent dat wij u vragen rekening te houden met het volgende:

  • Voor de ‘examination on arrival’ geldt dat de dierenarts aanwezig is op woensdag 27 juni van 10.00 – 19.00 uur en op donderdag 28 juni van 08.00-19.00 uur. Uitsluitend in dit tijdsbestek kunt u uw paard op stal zetten.
  • Wilt u eerder aankomen stuur dan een bericht naar het wedstrijdsecretariaat: international@maarsbergenhorsetrials.nl. Mogelijk kunt u nog geen gebruik maken van de stallen op het wedstrijdterrein, maar wordt elders op het landgoed stalling
  • Het is niet mogelijk uw paard op stal te zetten als u later aankomt dan donderdag 28 juni 19.00 uur.

Voorts heeft de Veterinarian Delegate bepaald dat het paarden die gebruik maken van de stallen niet is toegestaan om het terrein te verlaten, de volgende dag terug te komen en opnieuw gebruik te maken van de stalling. Dit geldt voor de deelnemers aan alle rubrieken. Dat betekent concreet dat het niet is toegestaan de stalling overdag te gebruiken en ’s avonds naar huis te gaan.

Parkeren

Stroom wordt geleverd vanaf woensdag 27 juni 10.00 uur. Wilt u eerder stroom afnemen, dan betaalt u hiervoor € 50,-.

Parkeren is gratis voor paardenwagens. Wegens beperkte ruimte op de camping/parkeerplaats voor paarden betalen begeleiders en familieleden die hun personenauto hier willen parkeren € 10, per dag. Het parkeren van elektrische auto’s en caravans op het campingterrein kost € 25,- per dag. Deze kosten dienen bij de entree van het parkeerterrein contant te worden voldaan. Houd u hier svp rekening mee om teleurstelling ter plekke te voorkomen. Gratis parkeren is mogelijk op het P-terrein bezoekers, dat is gelegen buiten het wedstrijdterrein.

Het campingterrein is door middel van slagbomen afgesloten tussen 19.00 uur en 08.00 uur.

 

Stallen

De toegang tot de stalling geschiedt op vertoon van een polsbandje. U ontvangt per paard 3 polsbandjes. Extra polsbandjes (maximaal 3) zijn te verkrijgen tegen betaling van € 5,- per stuk.

Binnen de hekken heerst stalrust tussen 23.00 en 06.00 uur.

Hooi, zaagsel en sto is dagelijks verkrijgbaar tussen 07.30 en 09.30 uur en tussen 16.00 en 17.30 uur. De kosten dienen te worden voldaan bij het ophalen van het paspoort.

  • Extra stal: € 125,-
  • Hooi: € 10,-
  • Stro: € 8,-
  • Zaagsel: € 10,-

 

Training

Training van de paarden is toegestaan op de warming up terreinen van dressuur, springen en cross, tenzij anders aangegeven door middel van het bordje “arena closed”. Longeren is toegestaan in de daartoe aangegeven ruimte (gras) en in de longeerring.

De familiarization van de dressuurringen zal plaatsvinden op woensdag- en donderdagmiddag na 16 uur. Het springen onder toezicht zal plaatsvinden op donderdagmiddag na 16 uur. De exacte tijdstippen worden bekend gesteld op het informatiebord bij de stallen.

Ridersmeeting

De organisatie biedt alle deelnemers een welkomstdrankje aan bij de ridersmeeting. De ridersmeeting voor de CCI is op donderdag om 17.30 uur. De ridersmeeting voor de CIC is op vrijdag om 18.00 uur bij de oranjerie.

Eten en drinken

 

Op donderdag- en vrijdagavond is er barbecue met muzikale begeleiding bij het ridershouse in de oranjerie.

Tickets zijn te verkrijgen bij het secretariaat. Bestelt u tickets vóór zaterdag 21 juni, dan zijn de kosten € 10,- per persoon, vanaf zaterdag 21 juni zijn de kosten € 17,50 per persoon.

De kosten zijn excl. drankjes. De bar sluit op donderdag om 23.00 uur en op vrijdag om 00.30 uur.