Maarsbergen International Horse Trials: 29 juni – 1 juli 2017
Maarsbergen National Horse Trials: 14 april & 15 april 2017

Eventing Maarsbergen wordt Maarsbergen Horse Trials

We zijn altijd bezig om ons te vernieuwen en te verbeteren en we willen ook graag op de toekomst zijn voorbereid. Om die reden vonden we dat een nieuwe naam aan onze evenementen zou bijdragen. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw logo en een nieuwe website. Veel werk te doen en nog niet alles is klaar. Houd social media in de gaten want daarin zullen we aankondigen wanneer de website wordt gelanceerd.

Er zijn naast de nieuwe website ook nieuwe emailadressen voor de verschillende evenementen en de verschillende functies. We hebben dus niet stil gezeten en zijn ook nu druk bezig om het weer een fantastisch jaar te maken. We hopen jullie te kunnen begroeten op een van onze evenementen.

Team Maarsbergen Horse Trials

Parcours bouwer

Voor de Maarsbergen International Horse Trials zal Eric Winter net als vorig jaar een prachtig parcours ontwerpen waarbij in alle klassen wat valt te leren en te genieten.

 

Nieuwe website

Bij een nieuwe naam hoort een nieuw logo en een nieuwe website. Er is inmiddels veel werk verzet maar nog niet alles is klaar. Houd social media in de gaten want daar zullen we aankondigen wanneer de website wordt gelanceerd.

Noteert u alvast de data in de agenda:

International Horse Trials

CIC 1*, CCI 1*, CIC 2*, CCI 2* & CCIP 2*

29 juni t/m 1 juli 2017

National Horse Trials

Klassen B, L en M

14 & 15 april 2017