National Horse Trials 2018

Vanaf 24 februari 2018 is de inschrijving open via MijnKNHS. Het inschrijfgeld dient vooraf per bank betaald te worden. IBAN: NL50ABNA0551749628 t.n.v. Stichting SGW Maarsbergen. BIC: ABNANL2A. LET OP! Inschrijvingen zijn pas definitief nadat de betaling ontvangen is. Contante betalingen worden niet geaccepteerd.

Wanneer het maximaal aantal deelnemers bereikt is, wordt u automatisch op een wachtlijst geplaatst. De ervaring leert dat u ook dan kans maakt op een startbewijs. Wij geven zoveel mogelijk duidelijkheid over de lijsten via onze website en Facebook.

Zondag 8 april publiceren wij de eerste voorlopige startlijst. De lijst wordt gepubliceerd op Startlijsten en KNHS.

Het dragen van een startnummer is verplicht. Zonder duidelijk gedragen startnummer kan er niet losgereden en gestart worden. Startnummers worden uitgegeven bij het secretariaat. Een startbewijs wordt uitgegeven op volgorde van inschrijving en na ontvangst van de betaling.

De startlijsten worden gepubliceerd op Startlijsten en KNHS.

Wijzigingen geeft u door via nationaal@maarsbergenhorsetrials.nl / zet hierbij aub ‘WIJZIGING‘ in de onderwerpregel.

Afmeldingen geeft u door via nationaal@maarsbergenhorsetrials.nl / zet hierbij aub ‘AFMELDEN‘ in de onderwerpregel.

 

Nationaal Militair Kampioenschap Ruiters Eventing 2018

Het Nationaal Militair Kampioenschap Ruiters (NMKR) Eventing wordt georganiseerd onder auspiciën van de Militaire Ruitersportvereniging ‘TePaard!’ (MRV) in combinatie met Maarsbergen Horse Trials.

Militaire ruiters die niet in het bezit zijn van een startkaart, mogen uitsluitend deelnemen in de klasse B, met een coupon van de organisatie. De vereiste hiervoor is het Militair Ruiterbewijs in Zilver. Deze mogelijkheid bestaat (bij het rijden voor een prijs) alleen voor die combinaties die de afgelopen drie jaar niet op deze wijze hebben deelgenomen. Militairen die voor punten rijden, worden opgenomen in de uitslag van hun eigen rubriek.

De inschrijving gaat open op 24 februari en sluit op 6 april 2018. Militairen kunnen zich per e-mail inschrijven o.v.v naam, naam paard, rang, en onderdeel.

Er zijn voor militaire ruiters 20 startplaatsen beschikbaar. Bij de uitslag wordt rekening gehouden met de (aanvullende) regels van de MRV.

Uitgebreide informatie over het Militair Kampioenschap vindt u op MRVTePaard