Inschrijven

Inschrijven is alleen mogelijk via MijnKNHS vanaf zaterdag 24 februari 2018.

Het inschrijfgeld dient u vooraf per bank te betalen.
IBAN: NL50ABNA0551749628 t.n.v. Stichting SGW Maarsbergen.
BIC: ABNANL2A.
Inschrijvingen worden pas definitief nadat de betaling ontvangen is. Contante betalingen kunnen wij helaas niet accepteren.

Wachtlijst

Wanneer wij het maximaal aantal deelnemers hebben bereikt maken wij dat bekend. U wordt dan automatisch op de wachtlijst geplaatst. De ervaring leert dat ook deelnemers die op de wachtlijst staan kans maken op een startbewijs. Helaas kunnen wij hierover niet met u communiceren. Wij zullen proberen zoveel mogelijk duidelijkheid te geven over de lijsten via onze website en Facebook.

Speciale verzoeken

Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met eventuele verzoeken/vragen die bij de inschrijving zijn ingediend. Helaas zal het niet altijd mogelijk zijn om alle verzoeken in te willigen. Wij zullen ons uiterste best doen om het zo goed mogelijk voor u te organiseren.

Het dragen van een startnummer is verplicht. Zonder duidelijk gedragen startnummer kan er niet gestart worden of worden losgereden. Startnummers worden uitgegeven bij het secretariaat.
Een startbewijs wordt uitgegeven op volgorde van inschrijving en na ontvangst van de betaling.

Startlijst

De startlijsten worden gepubliceerd op: www.startlijsten.nl, www.knhs.nl.

Wijzigingen

Wijzigingen kunt u doorgeven door middel van een e-mail naar nationaal@maarsbergenhorsetrials.nl
– zet hierbij aub ‘WIJZIGING‘ in de onderwerpregel.

Afmelden

Wilt u zich, om welke reden dan ook, afmelden stuur dan een e-mail naar nationaal@maarsbergenhorsetrials.nl
– zet hierbij aub ‘AFMELDEN‘ in de onderwerpregel.

Nationaal Militair Kampioenschap Ruitersport – Eventing 2017

Het Nationaal Militair Kampioenschap Ruiters (NMKR) Eventing wordt georganiseerd onder auspiciën van de Militaire Ruitersportvereniging ‘TePaard!’ (MRV) in combinatie met Maarsbergen Horse Trials.

Militaire ruiters die niet in het bezit zijn van een startkaart, mogen uitsluitend deelnemen in de klasse B, met een coupon van de organisatie. De vereiste hiervoor is het Militair Ruiterbewijs in Zilver. Deze mogelijkheid bestaat (bij het rijden voor een prijs) alleen voor die combinaties die de afgelopen drie jaar niet op deze wijze hebben deelgenomen. Militairen die voor punten rijden, worden opgenomen in de uitslag van hun eigen rubriek. Voorwaarden – zie nieuwsbrief MRV of intranet Defensie.

Inschrijven

De inschrijving gaat op 1 maart en sluit op 1 april 2017. Inschrijfinformatie via MRV ‘Te Paard!’ of intranet defensie. Militairen kunnen zich inschrijven via mrk@maarsbergenhorsetrials.nl o.v.v naam, naam paard, rang, en onderdeel.

Maximaal aantal deelnemers

Er zijn voor militaire ruiters 15 startplaatsen beschikbaar in de klasse B, 15 startplaatsen in de klasse L en 5 startplaatsen in de klasse M. Bij de uitslag wordt rekening gehouden met de (aanvullende) regels van de MRV.

 

Alle gegevens met betrekking tot het Militair Kampioenschap kunt u vinden op het internet van Defensie.