Welkom!

Wij nodigen u van harte uit om te komen genieten van prachtige paardensport, classic cars en gezellig een strodorp. Een heerlijke belevenis voor de hele familie op het unieke landgoed Maarsbergen. De toegang tot het evenement is gratis. Voor het parkeren van uw auto vragen wij een vergoeding van € 5,00.

De cross is zo gebouwd dat u vanaf het centraal gelegen hoofdterrein het grootste gedeelte van de cross kunt volgen. Op het hoofdterrein zijn uitgebreide horecafaciliteiten.

Honden zijn van harte welkom mits zij aangelijnd zijn.

Routebeschrijving

Plan uw route via Google Maps. Per openbaar vervoer is het landgoed moeilijk bereikbaar. Vanaf station Maarn rijden er geen bussen of taxi’s. Te voet is het vanaf het station 25 minuten lopen.
Op het wedstrijd terrein is goede bewegwijzering.

Parkeren

Bij de hoofdingang van Landgoed Maarsbergen wordt u ontvangen door Philip die u verder kan helpen.
Bezoekers parkeren op de door parkeerwachters aangewezen plaatsen. Kosten: € 5,- per dag inclusief programmaboekje. (Het is verboden langs de openbare weg te parken – ook in de berm.)

 

Programma boekje

In het programmaboekje staat alle informatie over alle dagen met betrekking tot het programma, standhouders, routes, vereenvoudigde reglementen, puntentelling, voorzieningen, plattegrond van het terrein.